Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih na pusenje kod brene
Sretna Nova 1987.
Čuj Brena otvorila zimske olimpijske igre, mozda negdje jeste ali u Sarajevu nije sigurno, možda ovo uče na ovim privatnim fakultetima ko zna?
eki brena..jedva prica od operacija... fahreta iz bosne a zavija ekavski gore od svog muza
Ostase Srbi bez mora Jadranskog. Dobise Hrvati najljepsi dio one zemlje, dio koji i jeste bio njihov, tj. teritorij Republike Hrvatske. Svi smo mi voljeli Jugoslaviju, rodjeni smo u njoj. Ali ne brani se zemlja tako sto se razara Dubrovnik, Vukovar, ubijaju civili po Bosni, unistava Sarajevo. Tako da, mogu jos pjevati nostalgicne pjesme, al' od svega na kraju im ostade samo Beograd.
...DUBIOZA U KOLEKTIVU
vise ima skijasa oko ski lifta neg kod bregine bine
Još da ima ko otići na posao za mene u ovoj robovlasničkoj zemlji , i dajte više zakon da vikendom ne možeš ni hljeb kupiti do ponedjeljka
Cure na Bjelašnicu, u Skenderiji je "pušenje" zabranjeno....
nije da se hvalim,al sam bila vec na Bregi,davno :)
Ljepota, grad je napokon ozivio i zimi! :)
Da sam malo stariji ja bih na Brenu a eto vama pušenje i dugme😀
BulevarPoremećenogUma....Kako ti ne dosadi, uzmi konopac i objesi se na vrbu, skrati sebi muke. Ne ostavljaš ama baš nikakav utisak !
Sto je ovo promukao Vlado Kalember
Bolje Pusenje, Dugme na Bjelasnici da se smrznes ko pi.ka
Razbiće Tifa Alema ako se pošutaju. Na kvarnjaka.