Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za koncert i organizaciju. Vrhunska glazba. Ljudima treba veselja i radosti uvijek, a sada još i više u ova naopaka vremena!
odkud Muris u BigBandu? zar nije potpisao za D.Purple revival?
Znači koncert za senilne, sve na samrti, kaze ruke gore frajer invalid ne moze jedva trepce
@ZimzelenoLisce pa što onda gledaš zvezde granda kad ti nije do zabave ? Ti bi radije da se svi roknemo ?
Kvalitetna muzika. Dosta je šunda iz susjedne nam drzave mislim na grand i to
A kolika je posjecenost ovoga a kolika sunda? To je vec do vas. A postoji i ovo jedno i ono drugo svakako, svima na izbor i svuda.
Makar nije BKC za ovoga, Zdenkica je za uz 4-5 pivica minimalno, uz neki čvrst šank. Al' nadam se da se začula najljepša ljubavna: https://m.youtube.com/watch?v=kfCPDAgseBY
Je li iko od vas slušao Zdenku Kovačiček, uživo ili onako? Avaj, drška od metle iz g*zice vam viri. :D
Kakve pivkice za ovu vrstu muzike potreban je apaurin
Njima samo pederra i igara
Zaista nemam nista protiv slavlja ,ali kome je covjece do slavlja,drzava nam se raspada,mladi odlaze rapidnom brzinom,gase se firme koje iole u ovoj drzavi posluju i daju ljudima kakvu takvu platu.