Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=dLT-QiSt64o evo malo Halida Bešlića i divne,tragicne ljubavi po istinitom dogadjaju.Enver Šiljak i Frida Laufer živjeli su samo po dvadeset i dvije godine. Njega su na mučki način ubile ustaše, a Frida Laufer je ubijena u Aušvicu. Za života su bili u ljubavnoj vezi, ubili su ih fašisti jer su bili istaknuti borci protiv Hitlera i fašizma. Enver Šiljak i Frida Laufer nisu se bojali fašista i smrti. To dvoje mladih ljudi jedino su se bojali da ih život ne razdvoji a fašisti su to uspjeli silom.
Nadam se da cemo jednog dana uspostaviti kontakt sa sadasnjoscu i buducnoscu i da necemo biti prisiljeni slusati muziku i bendove iz "ledenog doba", i da cemo piti pivo koje se malo razlikuje od panova, jelenova, uniona itd.........