Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova deca by Sanja Ilic i Balkanika feat. dr Dabic.
Lijepa pjesma
Pjesma tako obična ništa zanimljivo u njoj. Sve na isti kalup, svake godine ova burad umjesto bubnjeva... To je bilo aktuelno prije 10-ak godina.
ako mi je ista drago u ovoj vukojebini, onda je to sto nema ovog sranja vise na tv i sve one hajke koja se digne oko toga.
Svake godine kada prcitam da Bosna nema novca da posalje prestavnika, od nervoze zapalim momentalno.. Iz godine u godinu isto heheh :)
Marija Serifovic napisala na tviteru povodom ovoga"Sunce ti *ebem u picqu"..Tu curu treba lijeciti, ima li ona ikog od porodice da je posalje na lijecenje😣
ma nikome se vise ne dopadaju balkanske melodije. to je bilo aktualno 2000ih, kad su zeljko, marija i hari mata hari i osvojili nesto. ovo je zapravo kopija onoga sto smo vec toliko godina vidjali. nista inovativno a ni kreativno. muzika je napredovala, ziri i ljudi koji su ovo izabrali ocito nisu. prognoziram jedva prolazak u finale zahvaljujuci komsijama i dijaspori a na kraju jedno od zadnjih mjesta.
kako god......SRETNO
Pocetak dobar dio kada pocne pjevati ovaj lik mi zvuci kao djecija pjesmica.
@Sumnjivo lice meni je bas zbog njeg dobra