Muzika
114

Samo najveći hitovi slušani na RSG i Antena Sarajevo prednovogodišnjem partyju

Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
RSG radio i Antena Sarajevo sinoć su organizovali prednovogodišnji party u Pan Winter pubu.

Zabava je na jednom mjestu okupila brojne novinare i novinarke, te saradnike i prijatelje ove medijske kuće, a publiku je zabavljao Berin Buturović s bendom.

RSG je osnovan 25. januara 1993. godine. Program se emituje putem FM predajnika u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Bihaću, Neumu, Trebinju, Doboju, Čapljini, Brčkom, te sa lokacije Bjelašnica koja pokriva: Kanton Sarajevo, dijelove Srednjobosanskog, Hercegovačko-neretvanskog, Zeničko-dobojskog kantona i dio jugoistočne Bosne. Program se emituje i putem Interneta te satelita Eutelsat W2.

RSG Radio je 6. aprila 2009. godine građanima Sarajeva poklonio novi gradski program RSG 1 Sarajevo, koji od 3. decembra 2013. godine nosi ime Antena Sarajevo i koji je formatiran kao gradski servis, te emituje samo najveće hitove.

"Cilj nam je da slušaocima uvijek pružimo objektivne informacije, ali i odličnu zabavu. RSG Radio je otvoren za slušaoce svih starosnih grupa, nacionalnosti, religijskih i političkih uvjerenja", moto je ove radijske kuće.

Više fotografija od sinoć pronađite na našoj stranici Nightlife.