Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ulaznice po simbolicnoj cijeni 10 KM, pa nije U2 da je cener simbolican, halo Sabane
Bitno je da ste culi za Seku, Gogu i ostale \"zvijezde\"! Se.lja.ci.ma ne vrijedi objasnjavati sta znaci dobra muzika, dobar glas i kvalitetan pjevac! Dodjite slobodno da cujete rijeci pjesama... Ne skida gacice, nema sexy biznismena, ne spava s vukovima, zidovi nemaju usi....Za promjenu dobro ce vam doci!
jao samire odusevljavas me... daj laku notu da se cuti i trpi da cjepamo lakse usi dok se dupe krpi boze dragi sad svako moze unajmiti dom mladih za kvazi spektakle
ko je ovaj jebivjetar
Ko ce ovoga slusati, jadna mu majka?
nisam znao da ima toliki repertoar da moze napraviti koncert a kamoli toliko fanova da napuni dom mladih...