Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drale je napisao pjesmu "Djevojčice kojima miriše koža"
R.I.P. Drale
Legendo, neka ti je vječna slava i hvala! Pozdrav od prave sarajevske raje. Ne zamjeri ni ovim došljacima u Sarajevu, oni jednostavno nisu u stanju da razumiju taj sarajevski duh.
Ništa gore od izdajice i podguzne tuđe muhe. Nikada tuđin nije poštovao izdajice jel kako su prodali svoju zemlju i identitet, tako će prodati i tuđina čim naiđe neko drugi sa parama i većom ponudom. Eto Nele gledaj "buraza" kako leži u tuđem gradu i u tuđoj zemlji... To i tebe čeka! U Sarajevo nećeš odmah da znaš...
Koja ste vi stoka mrtav covjek vi opet mrzite
Naravno...
Allah mu Rahmetile!
Hoćel i žvaljo uskoro ?