Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako znate da je Mujo silovao Fatu, možda je Fata silovala Muju.
Tako je brate, teska vremena dosla da se i mi muski moramo kompleksirati i biti optereceni svojim pravima...Divide et impera...
Prvo je Fata tražila oku (oko 0,5kg) zlata. Ko još traži zlato tek tako, a s druge strane ko još daje zlato tek tako. Sama ušla, vrata se zamandalila, ostaje mašti na volju da se zaključuje šta se desilo ili moglo desiti, a ne a priori da je silovana. Možda se je "prodala" za po kile zlata, možda se je udala kasnije za Muju, možda... itd. Obično srnje i pokušaj omalovažavanja.. Bolje nek analizira aktuelni nemoral koji dolazi i srbijanskog turbo-folka.
Joj o čemu femi raspravljaju, daj ba riješavajte konkretne probleme. Od svega vi udarate na kulturno naslijeđe. Daj malo raspravljaj o modernim pjesmama, droga, šex, alkohol, nemoral, blud, auta, brzina, ne koči. Sucidalne pjesme, to Vam je ok? Nasilje u porodici, od alkohola, kojeg ova muzika promoviše. Sevdah je sevdah, a ti pričaj kome hoćeš!
Cancel kultura i Me Too dolaze od lezbejki. Kad eliminisu sve frajere kao konkurenciju, sve trebe ostaju njima. Ovo je naravno sala i preuvelicavanje, ali u sustini nije daleko od istine.
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 5$ početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. Sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
Fata je tazila muju, i usla u magazu sama.niko je nije tjrao. E onda nornalno da je mujo zamaldanio
ja bi ovdje formiro predmet protiv muje
Ova je bila desničarka i jaranica sa Isidorom Bjelicom, dotična joj bila mentorka. Kasnije je postala liberalka i lgbt ljubiteljica. Koga boli čuna šta misli jedna nezadovoljena i promašena žena.
Nek ona prica o srbijanskom razvratnom turbo folku,a sevdalinku nek ostavi na miru,jer ona nema pojma sta je umjetnost.
E, moj Mujo. Dok je narod bio normalan uveseljavali ste ga, ti i tvoja Fata, vicevima o vama, pa su vam i pjesme pisali. Kako narod pobudali, rastavit će te sa Fatom. I u muriju ćeš zaglaviti.
Prekodrinci se nasli da pisu i govore o moralu. Kompletna im kinematografija puna razvrata , psovki,vulgarnosti, prostakluka koji se provlace kroz sve pore zivota i naravno kreira populaciju kakva jeste. "Srpski film" i da ne nabrajam ostala "dostignuca" srbijanske kinematografije, samo prenose na ekrane stvarnu sliku i svakodnevicu nasih komsija.
Mamu vam hebem cetnicku, govna jedna vi cete nesto o sevdalinci, mrsss olosi jedni, zna i Bog dragi a i citav svijet ko je silovso po BiH, mamu vam cetnicku i ustasku
Ја мислим да ју је Мујо силово и да ову и овакве севдалинке треба забранити!!!
Dobro bgti o kakvoj etici i moralu osmanlija vi pričate. Pravo prve bračne noći, skraćivanje vladara koji su se predali za glavu, danak u krvi.. trebam li nabrajati dalje. Ne nije bilo silovanja u osmanlijsko dobra.. samo sto seu zene tetovirale krizeve na sebe da im se ogade i da ih ne bi silovali... O tempora o mores
To "pravo" o kojem pricas je pravilo zapadne Europe, koje su neki iskoristili da podignu mrznju protiv Osmanlija. Takvo nesto jednostavno nije postojalo u Osmansko doba.
Joj koliko price oko gluposti
Cuj sta je genocidnoj Bilji na pameti....ne cudi. Nek nastavi dojit tatu.
Fata posteno platila oku zlata.