Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka, volimoooooooooooooooooo teeeeeeeeeeeee i dodji nam opet u Londonu, mani pusti, kad ovi idioti ne znaju cijeniti drugacije, englezi bar znajuuu! :))))
LAKA je OK.PUSHITE GA LAKI.
Sve je ok, ali pošto se ne razumije u politiku, nebi trebao u to da se petlja.
Malo je glupo reći da je SA alternativna scena bolja od ZG i BG, jer alernativne scene u SA nema, u ZG takođe nema, za BG ne znam ali je njihova nova scena marketinško osmišljena furka bez imalo kvaliteta (kvantitet nije sporan), više želja biti dio modernih tokova nego stvarni plod klubova, garaža i ulice.
a jel istina da je lakin babo glavni advokat u gorazdu i da je pravi marketinski trik ovo lakino \"kokuzno\" ponasanje, a ustvari covjek ima para a cicija najveca, sjetimo se samo kad je pjevo za novu godinu na dva mjesta za jednu noc u mostaru i sarajevu... eto toliko o laki sirotinji
@ironik: Da svi misle kao ti i tebi slicni, danas bi jos uvijek u skolama ucilo kako je zemlja ravna ploca. Pokusaj radije malo otvorit vidike. Mozes da nesto ne preferiras, da nije tvoj stil, tvoj izraz itd, ali kvalitet ne mozes osporavati. Laka je drugaciji, orginalniji, unikatan, dosjetljiv. Pa koga briga sto djeluje blentavo, ili se tako oblaci?? Pa nije sudija, politicar, ili profesor... Ne znam samo zasto svi jedva cekate da pljujete po necemu sto je nase, i sto je dobro, u pm, ko da ste svi iz Francuske.... Naucite malo volit i postovat svoje, svima ce nam bit bolje!!!!
pa kroz tu vasu pricu ja ne vidim da vi njega volite vec SAZALJEVATE!!! i ja kazem za njega......\"nedo Bog nikom nako\"!
hahah nikad necu zaboraviti..laka pobjegao iz škole,i mi zavrsili sa nastavom i naletimo na njega, zavezao se nekakvim konopcem za granu stabla, vidi nad Drinom:)al mu se zapetljala noga i nemoze da se iskoprca:)hahha niko nije htio da ga odveze i visio je tako nekih 5 sati..covjek plakao od smijeha 5 sati..budalica prava..ma volimo mi svog laku:)
jel bitno sta je covjek radio dosad u zivotu? članovi nekih od najvećih grupa na svijetu su takodjer radili sve i svasta.. OASIS - Braća Zidari Metallica - James dostavljać,Kirk radio u kopirnici Možda su i oni smor ili retardi? da ne nabrajam više..
Ne znam sto vam smeta covjek,imate mogućnost da ga ne gledate/ ne slusate. Definitivno je osvježenje domaće pop/rok alter scene a kako svira govore i nagrade koje je primio.. Za sve ove sto im se gadi imate: jane,cece,goge,bube,mare..kojekakve ćetkoviće i maroviće i svo to djubre.. Laka je kralj!
HA HA HA
Cudno prica. Ne znam da li je inace takav ili je jako umoran ili se rekreativno necim puca... Inace je blijed lik. Nije los, ali nije ni nesto posebno. Onako. Nista za pretjerano se hvaliti necim.
koji idiot Boze sacuvaj..ovo je trebala Drina davno odnijeti...da mi je znati ko ce tebe kretenu slusati... dao bi ja nejmu krampu u ruke i mrs
Laka jadan jos uvijek prica o New Yorku kao da je tamo bio sto godina a ne par godina i kao da je radio nesto bitno a nije raznosio stari namjestaj. Dosadan je katastrofalno. Da mu se iz price povuku gitarista Dine Merlina Sukalo i agencija Fabrika-Supermarket koji ga guraju, vratio bi se tamo gdje pripada-na dnu dna!
Puno sreće i zdravlja Laka majstore! Samo nastavi tako!