Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegove stare pjesme se i danas rado slusaju. u dusi jesam roker, ali kad se samo sjetim na koliko se derneka uz njegove pjesme uzivalo 😞
Ma Šaban je bio legenda!Dobar pjevač i dobar čovjek, ali nije trebao sa "četničkom beretkom" u Zvezdama Granda.
JEBBEM MATER SVIMA KOJI STAVLJAJU DISLIKE! 1 DISLIKE=SPRČIM VAM MATER!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umoran od noci,slomljen od zivota...
@BulevarFineEnergije tišina, keru ciganski! Serem ti se na Istočnu Nehljebovinu i na cigansko Trebinje!
SMRDI KLOŠARSKO TREBINJE!
Imal gdje da diplomu kupim? :)
Lutajuci svijetom Bosanac cesto osjeti zal za Bosnom. Tada bih potezao za sevdalinkom, pa i Saulicevom. Jednom od njih, 'Ah maraka u veceri rane' posebno. Verzija je neprevazidjena. Bio je majstor sevdalinke. A negdje 90-ih, pred sami rat bio je u Zetri, sa Ilicem Miroslavom. Krcata Zetra na kraju koncerta skandira 'Sabane, Sabane'. Saulic uze Ilica za ruku, dovede ga na rub bine i poce:'Miroslav, Miroslav'. Publika gromoglasno prihvati - i tu se zavjesa spusti.
poslije Buce nije pjesme pisao sve sam. Nego Rade Vučković kojeg takodje treba pomenuti.. Kako si majko, kako si oče“, „Dođi da ostarimo zajedno“, „Dva galeba bela“, „Sneg je opet, Snežana“, „Sanela“, „Danima te čekam“ itd.. POCIVAJ U MIRU DOKTORE NARODNE MUZIKEE !!!!
nemogu verovat dae shaban se vozijo uvoj krntiji od auta. po razbijenom staklu shofershajbe na mjestu suvozaca izgleda nie bijo vezan i od udara puko glavom o staklo. pa zar choek takog kalibra nema love da avijonom do nemacke? shteta. ovo ujedno svim pogotovo mladim ljudima dase uvek vezete. nie zaebancija proletit kroz staklo kate opali neko sa 120km/h
Danima te cekam,da skinem ti s kose pahulje snega...Bio je jedan od Bozijih prototipova.
nisam ga slušao al zao mi ga ko čovjeka rahmet mu dusi
sad ce klix izvuc jos jedno 5-6 vijesti o ovome
Ja i? Ti sad pametan.
Sad te ima sad te nema,, samo Allah vječan je sve ostalo je prevara i podvala prolazno
“..bengamo Jeezy-a k'o u pjesmi od Kendrick-a pijemo uz Šabana, jebi ga - genetika..”
Nisam neki njegov fan ali mi pravo zao. Ipak smo proveli djetinjstvo i mladost slusajuci ovog covjeka, i vecinu njegovih pjesama znamo.
Rahmet mu dusi.
Nakon dva mjeseca vijest Bog obolio od ciroze jetre.
Moj šapčanin,oženjen iz mog komšiluka..
legenda nikad ne umire. hej zivoteeeee umoraaan saaaaam a smrti se bojiimmmm
Hej živote, umoran sam a smrti se bojim RIP