Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo SPUK autorski red je najvažniji !
Bila sam i ja protestima pravda za Dženana dok nisam saznala da je imao kod sebe pištolj. Dobri momci ne nose pištolj za pasom niti hodaju sa onakvim curama kao što je Alisa.
Zasto klixe ne objavite pismo uvazene primadone Tomik-Levy upuceno Americkom ambasadoru u BiH Murphyju... Jeli to nesmijete zbog sitnih para za reklamiranje kojima vas kupuju!
Meni se stvarno place kad vidim koliko je nepravde u ovoj BiH.Ljudi su izgubili suosjecajnost.Samo se treba zapitati? Ne daj boze, " Sta da smo mi na njihovom mjestu."Ruzno malo zvuci.Ali bih rekla samo ovo:" Mislim da je teze ovim ocevima, i njihovim porodicama nego njihovim umrlim." Jer na njima je sav teret skojim se suocavaju.Njihovom boli a posebno je tesko izboriti se za istinu.Pocivaj te u miru draga djeco.😞💖