Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaslužio si moj glas, prvi put otkako gledam Eurosong
Dobra Madjarska, Bugarska, Francuska, Kipar, Rusija (sta reci), Ukrajina. Srbija ok nastup i glas, pjesma ‘nako, Hrvatska isto ok ali vec vidjeno- jos malo pa Cranberries. Trebala je CG proci u finale, bili su dobri, dobro bi se uklopili- steta. Latvija ok (dobar glas, steta sto pjesma nije malo bolja)- Dejan komentator glupan. Armenija extra, samo sto mi vuce na nesto, vec slusano cini mi se, nisam siguran, ipak odlicna.
Sreca sto mi ne prodjosmo u finale da se ne provaljujemo dalje sa onom pjesmom, izvodjacima i efektima, u poredjenju s ovim mega nastupima.