Odlična zabava u Banjoj Luci
0
Rock bend "Skroz" nastupio u punom Domu omladine
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep primjer kako se rade dobre i pozitivne stvari, ne samo u promovisanju kulture, već i u zbližavanju Banja Luke i Sarajeva. Ako nas politika pokusava razdvojiti, umjetnost nikad neće!
nisi ni pismen a kamoli pametan
ZAŠTO MODERACIJA TOLERIŠE KOMENTARE, KOJI PREDSTAVLJAJU KRIVIČNA DJELA. PRIJAVITE KOMENTARE Z.JOSILA I LUKASA POLICIJI, ZNATE NJIHOVE IP ADRESE.
I.DIO.TI jedni, ukinite komentarisanje na sve clanke. Dezurni smorovi koji zakuhavaju useru svaki clanak.
Neki komentari ovdje su odvratni, za psihijatra i za policiju.
tako jeeeee. povikaše seljaci..... eh lijepo meni svama al još lijepše bez vas
pomiri se s tim da ste najsmrdljiviji ljudi na planeti
nije mi jasno da li vi bošnjaci misliti čitav život provesti u zabludi, ili će te opet progledati...bez Srba i Hrvata nema Sarajeva i Bosne i Hercegovine.... a taj vaš primitvni i dosadni rat možete zaboraviti...žao mi je zbog toga što se desilo ali to je bilo malte ne prije 20 god , a vi još prdite o nečem vašem ili našem za pravopisne grške , obrati te se vodovodu
Nisam vnago srpsko nego normalan lik koji nije opterećen nacionalizmom :)
ti si vnago srpsko
Bio sam prošle sedmice na svirci u Domu Omladine. Bilo je predobro 4 benda, 3 KM ulaz. Organizacija svirke je bila odlična.
Auuu, al je bazdila dvorana od smr.dljive vlasadije, mame im ga nabodem