Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako god da sviraju bolje je nego CECE, DARE, MARE, GOCE i ekipa...;) da hoce omladina ozivjeti stari dobri RnR... zar nije bolje poslusati pjesme od Pusenja, Jabuke, Jagoda, Čorbe, Dugmeta, Valjka nego ove pjevacice koje mlate sisama i neznaju ni one sta pjevaju....
Samo nek je rock, nek nije folk.
baš su slatki. najbolji mi je Tarik.
MA OVO SU BABINI SINOVI, IMA MNOGO BOLJIH I POTENCIJALNO SVJETSKIH MLADIH BENDOVA IZ BIH ALI NEMAJU NOVACA NI PODRŠKE... A DOZER I KONTRA SU DEDE KOJI GODINAMA SVIRAJU I NISU NAPRAVILI NIŠTA NITI ĆE OSTAVITI NEKI TRAG U MUZICI, NE ZATO ŠTO SE FURAJU DA SU UNDERGROUND VEĆ ZATO ŠTO NEMAJU KVALITET, IIDEJU I KREATIVNOST!
Hamo......VIDI MU GLAVE!!!!!!!!
Ova vijest već danima stoji u rubrici \"izdvojeno\", kako, zašto? Pa platio babo logično... Niko za njih ne bi ni čuo pored mora kvalitetnijih bendova i klinaca da im nije potpore...
raspali rokeri,jugonostalgicari od 16 godina,naaaaaaaaaaaaaash
hajmo svi KOLIKO SAM NJIH DO SAD JA IMAO SVAKU SAM IZDAO KOLIKO SAM USANA POLJUBIO to je muzika PEDERI JEDNI
PONOSIM SE OVIM MOMCIMA I NJIHOVIM MUZICIRANJEM.AKO SI IM OČEVI I KUPILI INSTRUMENTE,PA NE VJEŽBAJU ONI ZA NJIH IDIOTI JEDNI.SVI VI KOJI PRIČATE O \"GURANJU\" DABOGDA VAM GA GURO LEXINGTON STIL I TO BEZ LUBRIKANATA.SMRT PAPCIMA.
što bi rekla ona dvojica sa obn-a Maxum Power
pa jeli vama jasno da se bez dobre finansijske potpore ne moze ostvarit komercijalni uspjeh na sta ovi momci ciljaju.jeste da ih roditelji guraju ali momci to svojim radom i zasluzuju.a ne ko ovi kvazi-bendovi sto se poslije dvije svirke raspadnu jer nisu sposobni da se organizuju.momcima svaka cast na dobroj svirci:))
ovaj pjevac sto je zauzeo pozu ala jager je na belom :)
@4Anamo nije sevdah turski već židovski al opet ti dobra poenta...tuđe govno nam slađe od naše baklave
e što će djecu naučit vrjednostima
Maximum p..dercine,pjevac pjeva ko isprana kaseta :D a nafurani su ko da su ACDC :D PEACE !
troje koje mi je dalo \"palac dole\" slusaju cecu i kompaniju...:D :D :D
UKRATKO...MOMCI TO ODLICNO RADE..SVAKA CAST