Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledaj joj medju noge i znat ces tacno kada treba da dodjes :)
ma koga to briga vidis da imamo vaznijih stvari :)
na fule u jeziku sam odavno prestao da obracam paznju (hint: u veceras) ipak, ovo je sar-x, a znamo da ovdje rade nepismeni pa im nije za zamjeriti greske koje prave ;-)
Objavljeno 10.03.2010. u 07:46 Sarajevski klub Cinemas/Sloga imat će čast u večeras (utorak) ugostiti... utorak je bio 09.03.2010., a veceras je SRIJEDA, haj\'mo polako slovo po slovo S R I J E D A, znaci SRIJEDA ;-) i na kraju, kad se ovo odrzava? veceras ili je bilo sinoc?
@Jack4592 idi se malo umij, pa procitaj sta se desavalo sa palatalizacijom, pa onda procitaj harisov clanak, a tek onda ostavi komentar na ovaj tekst ovdje...hajde, brze, nemoj da se ja ljutim...
@Jack4592 i ti sad upade u ovu statistiku nepismenih
joj sto ne mogu ovih nepismenih sto govore u Slozi, kaze se Slogi pasha moj solidni. malo bolje procitaj taj pravopis
Povodom danasnjeg clanka Harisa Pasovica o pismenosti u BiH, molim vas da ispravite naslov ove vijesti. Treba da stoji \"..u Slozi\", a ne \"... u Slogi\". Slova k, g i h se pretvaraju u slova c, z i s ispred slova i. Hvala.