Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li postoji neko na ovom svijetu ko bi mogao gostovati u sarajevu a da ga neki od komentatora klixa ne bi popljuvali?
I ovaj Rade je pravi šupljak, sve je "pokupio" manire od Amera kako narodu pokupiti pare na kulturan način
sjajan glumac i dobar covjek
Masa yugonostalgicara uziva...do sljedeceg genocida!!
@boski Mozda se on ogradio, ali dok on pjeva raznorazne ublehe slijepima kod ociju i gluhima kod usiju , tamo negdje se "kuha" novo stradanje, pa ce biti opet: sta nam ovo rade...
Genijalan umjetnik i, kažu oni što ga znaju, dobar ćovjek. I pametan, jedan od rijetkih koji je uspio kroz sva zbivanja u bliskoj prošlosti proći bez velikih ogrebotina. Sad odlično naplaćuje emocije, nostalgiju i patetiku, a to zna dobro i proizvesti. Meni je bio car, dok se nisam uvjerio da su mu pare ipak glavni kriterij kad bira događaje. A kako je fenomenalan glumac, uvjeriće vas da to baš od srca radi i da je samo zbog vas tu.
R.I.P. Legendo. .........Uz Tebe smo nekad sanjali, maštali, željeli...
@LIMESA RIP? :D
@William R.I.P. = Requiescat in pace Willi zelim ti lijep i bezbrizan sunčan Ramazanski dan. ☀️ 🍀
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tko nije bio ne zna šta je propustio ... Bravo maestro ...!!!
svaka cast LEGENDO
I rusi se zeleni autobus tjeran jesenjim vjetrom, kao list, niz jednu beogradsku padinu.... U vecernjem sam odijelu i opkoljen pogledima. Ne daj se, mladosti moja, ne daj se, Ines.
Kakve veze tvoje siromastvo ima sa Serbedzijom?