NBA All-Star
0

VIDEO / Rihanna zagrijala zvijezdama ispunjeni Staples Center

Totalsport
Rihanna (Foto: PA)
Rihanna (Foto: PA)
Ugledne ličnosti iz svijeta šoubiznisa ispunile su u nedjelju navečer Staples Center u Los Angelesu kako bi prisustvovali spektakularnoj košarkaškoj NBA All-Star utakmici.

Na poluvremenu je nastupila atraktivna R&B pjevačica Rihanna, koja je u nedjelju proslavila 23. rođendan. Ritmovi njenih poznatih hitova "Umbrella" i "Only Girl" dobro su zagrijali publiku, a dok je ona imala radnu večer, brojni njeni kolege pratili su 60. izdanje All-Star utakmice i 148-143 pobjedu Zapada nad Istokom iz svojih sjedišta.

Među njima su bili Beyonce i njen suprug Jay-Z, Sean “Diddy” Combs, Stevie Wonder, Bruno Mars, Keri Hilson, Ne-Yo, Gene Simmons i Steven Tyler. Uoči same utakmice nastup je imao Lenny Kravitz, a za pjevanje himni zaduženi su bili Melanie Fiona (kanadska himna) i Josh Groban (američka himna).

Među ostalim slavnim filmskim i TV-ličnostima viđenim u Staples Centeru bili su Dustin Hoffman, Spike Lee, Warren Beatty, Rick Fox, Snoop Dogg, Terrell Owens, Chris Tucker, Forest Whitaker, Noah Wyle, Ellen Pompeo, kao i teniserka Venus Williams.