Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkri slučajno jednu i kupujem album
rihanna nogu bih ti slomio kakva si
1.) Mujo bio u Americi i oduševio se Indijancima. Hoće da postane Indijanac. Poglavica mu kaže, da bi bio jedan od nas, moraš izvršiti četri zadatka: Čitav dan i cijelu noć nepomično stajat na jednom mjestu, preplivati nabujalu rijeku, silovati Indijanku, i medvjedici slomiti nogu. Stajao je Mujo nepomično od jednog do drugog zalaska sunca, jedva je ostao živ plivajući preko nabujale rijeke, ali je uspio.
2.) Došao je do pećine u kojoj živi opasna medvjedica, i nedugo nakon što je ušao počela se prolamati zastrašujuća rika zvijeri, treslo se čitavo brdo, niko nije vjerovao da će Mujo izaći živ. Ali, nakon što je urlikanje medvjedice prestalo, Mujo izlazi iz pećine, zakopčava šlic i sa osmjehom na licu pita "gdje je ona Indijanka da joj lomim nogu?"
Jooj Rihanna 😍