Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovoj Rihani narastoše sise?
Juče dok je u prvom redu gledala Teletovića. :D
Pubertet...
auu šaćira 36 godina, vrhunska ljepotica. I Rihanna isto.
dobar ti nick
hahhahhaah kraljevi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bil' me ozenile? :D
dobre...:)
Pola komentatora iz ovog članka brane Islam, boga, morališu i pričaju šta je dobro, a šta ne, kako je pederluk nenormalan, da Arapkinje (i uopće žene) ne trebaju ovo-ono i slično. A evo ih sada ovdje ostavljaju neke 'sexy komentare' za koje će na kraju opravdati kako su u skladu s Islamom :-) Čisto da napišem šta sam primjetio... A sada mi lupite dislajk jer ste se prepoznali u ovom komentaru.
pa to je zato sto je kod nas legalno biiti 13% vjernik i 26.17 % pobozan i 72% religiozan. Ili si vjernik ili nisi, ne moze da neki dio ucenja postujes a neki ne. Svako uzme iz ucenja sta mu odgovara, a za ostalo se pravi se ko da ne postoji. Ali zato mlacenje prazne slame ne izostaje.
shakira aha , rijana a-a :)
Nije do boje koze, nego kose :P
zna se... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljepotice svoje vrste
Vala i nisu neke trebe... :-)
Ovoj Shakiri bi unistio pakas.
zasto si danas tako grub?
smradac sta ti dodje smucek ? :P
..allahu dragi...odo' u škrinju :))
hladno..hladno..
izrendo bi ih ko MOZART kajdanku ;)
Shakira ko bombona a Rihanna ko plivadon
Ja seksi poze, ovo mene neko zajebava?
Bitno je da su one dobre, a za pozu manje vise
Oskudno odjevene ?? Ovo je sasvim normalno ..na estradi hah !