Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjetnik, pacifista i covjek koji je voljen od Triglava do Gevgelije...legenda
Ti si volela moj Weltschmerz!
Decak iz vode!
@goocjeser, meni nesto milo kad takvi kao ti ne znaju ko je. Ne bi ti to ni mogao pojmiti.
Fenomenalan umjetnik koji je bio mirotvoran i ostavio ogromno muzičko naslijeđe na našim prostorima. Red je da mu se Sarajevo oduži sa ulicom, bistom ili trgom jer je volio Sarajevo i posvećivao mu pjesme i kad ga je najteže bilo voljeti okružen vukovima u zadnjem ratu. Uvijek ćeš biti među nama ti dječače iz vode.
@guevara sluzio vojsku u Sarajevu, ali je otpusten. SArajevo kristalna sjecanja.
Milan Mladenovic- pjevac koji je dio djetinjstva proveo u Sarajevu, poslije preselio u Beograd. pjesmom se borio protiv Miloševića i obzirom da je jedan od rijetkih koji je digao glas treba ga se sjecat jer tad je bilo vrlo opasno ista govoriti protiv njega. Odbio nastupati u ratu u BL zato sto je porusena Ferhadija jedan primjer. Kako god treba ga se sjetiti da nam je uzor da uvijek dignemo glas na nepravdu.