{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Regina u Letećem cirkusu Montyja Pythona

6.12.2014. u 09:20
0
12
Regina u Letećem cirkusu Montyja Pythona
0
"Zatupi, zaglupi" naziv je novog singla i spota grupe Regina koji će biti objavljen 12. decembra, čije fotografije je napravio autor spota Andrej Leko.


Uoči izlaska vide frontmen benda Aleksandar Čović je poručio:"Ova pjesma je logičan nastavak pravca započetog singlom 'Kalimero', koji je nedavno objavljen. Spot, koji smo snimili u režiji Borisa Miljkovića, je parodija na tragikomičnu svakodnevnicu. To je naš 'Leteći cirkus Montyja Paythona'"."Zatupi, zaglupi" je priča o ekspertima globalne pohlepe i izopačenosti, koji podrivaju normalan život pojedinaca, ruše države i izazivaju ratove za račun današnjih vladara planete. Ipak nije sve tako crno. Ja se u životu nisam ismijao kao kada sam gledao radnu verziju spota", izjavio je Bojan Milićević, koji je napisao tekst za ovu pjesmu, a čija jedna strofa glasi:"I doći će ekspert
svetskoga glasa
U njegovoj ruci
Sudbine banak
I niko ne smije
Da talasa
Dok naplaćuje
Krvavi danak
Zatupi, zaglupi..."Nakon objave ovog singla bend kreće sa koncertnim aktivnostima, pa će tako svirati na otvaranju zimske sezone u Sportskom centru Jahorina 13. decembra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: