Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Regina je bila perepektivan bend u bivsoj Jugoslaviju, bili su u uzletu kad ih je rat zaustavio. Ebner i Covic su bili fantastican tandem: Ebner je izuzetan vokal a Covic izvrstan kompozotor i tekstopisac. Ovo, nazalost, nije to. Ne znam kako je zvucalo na koncertu sinoc, ali ovo na snimku je otuzno. Nemoj Aco. Ako cete vec nastaviti kao Regina, nadjite novog pjevaca. Ima mladih snaga koliko hoces a ne dolaze do izrazaja.
Svaka cast za ozvucenje i rasvjetu,no coment.
Ovi uzeli pare unaprijed, pa se raspali pa daj sta das…pa Covic urlice, ne da se slusati a finih pjesama imaju…prevara a uzeli dobre pare!
Lik ne pjeva, lik arlauče, a na koncertu nije bilo 200 ljudi. Može li klix novinar objavit kolko je to sve koštalo građane Zenice?
koncert projekta regina
Znaci Nova g vec bila?
Ja sam izašla iz fazona, ima li uopste mladih ljudi u gimnazijama da prave neke bendove, vježbaju, imaju neke mizičke uzore, hoće da sviraju za raju? Ili to vise nije nikom od njih ni nakraj pameti?
Ima ali ne mogu doći do izražaja od ovih starih prdonja. Nedavno sam slušao jedan bend iz Vareša, 4 djevojke i momčić, po 20 godina svi imaju, djeca ubiše namrtvo, rasturiše. Da se naježiš...ali kako da se pročuje za njih od ovog Vijeća staraca na estradi.
@jimmi Pa eto i ti ne napravi bogzna kakovu reklamu za taj bend... makar ime da si naveo, pa bi mi možda na Google...
Jao. Ovaj lik i sluh se sreli nisu.
Bravo Fudo, izveo si Zenicu iz mraka SDA