Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijateljuuuu prijateljuuu, mrš u pizdu materinu :D
Sjeca li se ko kviza prijeratnog kojeg je Rambo vodio? Davno je to bilo i sjecam se malo kroz maglu al znam da prve gole grudi koje sam vidio su bile na tom kvizu...pomozite mi kako se kviz zvao??
@glupisiromasan HAHAHAHAH da da to je to!!!! Najjaci kviz sjecam se da sam cekao svaku noc da li ce biti jer nismo imalo programa i nisam znao kada je. Imao sam 10tak godina tada i razvio sam ljubav prema zenskim grudima upravo tad uz Ramba!!!
Crnogorski lutor !
......."vadi krv da vidimo koje si nacionalnosti"....
Pecenje na raznju je turbo folk. Przionice kafe su turbo folk. Rave party je turbo folk. Dzipovi sa nisko profilnim felnama su turbo folk... Rambo idolu moj!
👍👍👍👍👍👍Hvala👍👍👍👍👍👍
A od kako sam došao, do slave i para, puštaje me preko reda da kupim cigara Rambo care, kupi nam cigare! :)
Ja koliko znam pise se "rearanžirane",ne "reanžirane" .Ali ok,vec je svima poznato da je lektor za vas u redakciji strani pojam. S vremena na vrijeme vi "zbodete" tako nesto.
Cobane, vrati se. Ovce tvoje ne mogu bez tebe..
Ocekujem nacionalisticku retoriku na klixu jer policajci izlaze na proteste!!! Treba malo ba narod prepadat ratom!!!!
Rambo, posto ti je jedro?
Car! Insan!
Dobrodosao legendo!
...olvejz stej kul lajka sviming puuul
bogotac palamudjenja
https://www.facebook.com/bilal.awad.9/videos/10212741829893579/................JEVREJI NAKARADNI, YEBAYEM VAM DJECU
Koji je ovo Dingospo :) Doleti i do Tz Rambac , kriza tamo vamo, valja doc do rajvosa :( jbteee ko da je na kraj svijeta :(