Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rambo, legendo...
SA SRECOM
...rambo se prodao za malu lovu,bolje da je otvorio turbo folk klub i pustao muziku po kojoj je pljuvao...ovako bez veze skoz,stranci ne razumiju njegove tekstove to smo samo mi mogli da razumijemo,on ce takodje da bude predzadnji a prosuo se sa ovim potezom kao pokemon:)
AHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH....nasi su trebali poslati laku, srbi Krmka i hrvati neku budalu pa da svi lijepo snime pjesminu neku po mogucnosti u stilu \" medo brundo\" pa da predstavljaju Jugu
Labudovi Lavovi , Bronzani Radovi... 12 POINTS!
Egzistencija mijenja principe !
eurovizija je TURBO FOLK, rece rambo i o0de na euroviziju :)
Steta sto je evo i Rambo dokazao da popularnost, slava, lova i sve sto ide uz to postaju bitniji i vazniji i od principa, zivotnih nacela i dosadasnjih prica. Rambo je oduvjek pljuvao po Evroviziji i nazvao je turbofolkom i necim odvratnim. Ali, evo vidimo koliko je ta prica bila iskrena... Razocarenje, ali zivot ide dalje.
He,he kako se mišljenja mijenjaju zbog love.Čovjek koji je najviše ismijavao i pljuvao eurosong sad se uvalio da učestvuje na njemu kao izvođač i ponovo pokazao da je mali šupčić i miš.Potpuno je dosljedan u svojoj nedosljednosti.Jadno.
Neka pjeva onu - \"Necu da budem intelektualac, hocu da opalim Vesnu Zmijanac, ja sam Balkan Boy, i smrdim na znoj, i velik\' je moj...\"
naprijed antonio...samo se nemoj pro.ederisat na evroviziji!
cuj crnogorci hahaahahahhahhahaha cuj rambo hahaahhahahahaahhahaa heeebo vas eurosong
PROVALJEN SI
12 points goes to montenegrooo
Crnogorci, ovakvi, onakvi... A oni prave poteze povlace! Svaka cast, cika Rambo :)
Ja imam fantastične glasovne mogućnosti ogroman raspon kristalne boje glasa Montserrat Šaban Bandaranaike za mene je dole ležeća amorfna masa Ja nisam čovjek puno inteligentan ne može se reći za mene da sam pametan i lijep al ipak je za mene čuo i onaj gluvi na ulici mi kaže \"Rambo care\" i onaj koji je slijep....
hello from sarajevo. 12 points go to montenegro