Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fosil....
Je li istina da će EKV biti predgrupa Arsenu?
zar je ovaj jos ziv??
Jarane Fedja nije sa ove planete.On je Vulkanac alias Mr Spook
Ne pise ko je slikao Arsena, ali ja se kladim da je bio Fedja Krvavac. Neka mi lajka komentar svako ko bi ulozio kucu ili stan na to da je Fedja slikao. Fedja slika sve. Ligu prvaka, proteste u Egiptu i Libiji, sudare u Sarajevu, probleme u tramvajima, koncerte. Nedavno je Fedja snimio iste veceri stvari na tri kontinenta, a prica se da ga je Chuck Norris zvao da ga pita KAKO?!
I ja se radujem, i svi se mi radujemo
i deda hoće da polomi ćaše od kristala
raduješ li se ćevapima?????? nataknem ti Gabicu na ovaj svoj raspomamljeni ud. ma ne šalim se....fin je Arsen i jedan od rijetkih iskrenih prijatelja Sarajeva , prijatelj bez licemjerstva.