Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saka jada ... Buba i Jala napune Skenderiju
Nista zbor raspjevanih vehabija i to
vise raje na sceni nego ispred scene
"Brkovi " u gradu,a "Nervozni poštar"na Ilidži- Sarajevo je izgubilo elementarne kriterije što je što i tko je gori, a tko doli. Prije je koju godinu jedan od organizatora ovih " eventa" odbio ponudu legendarnih " Buldožera" da nastupe u vrijeme kad su iznova počeli raditi ( to je onaj glavozija Lipa bio ! ),a isto su prošli i " Pankrti". Pa i neka smo spali na razne Radovićke, " Brkove i slično " regionalno" smeće !!! Da o odnosu prema bih grupama i ne govorim.
Gobac je genijalac, trebali ste za SFF vise ovakvih bendova pa i domacih Stuke, Zoster, Skroz, realno Brkovi su vece smece od Dubioze
Psihici jedan od najboljih bandova exJu