Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo diajsporci patrioti i sandzosi nemorate doci nemorate citati ovo i netrebamo vas inace generalno tako da with all due respect = od.je.baus pogotovo s tim suvisnim komentima ostaloj normala raji pozdrav i rock n roll ! cjela yu ;)
bilo je i vrijeme
I baš su napravili da se podudara sa SFF-om..Genijalni su -,-
Kad sam vidio vijest ja mislio neki festival, kad ono ... Pa Široki u Zapadnoj Hercegovini ima respektabilan festival, a Sarajevo nema.
Hahahaha, ja festivala i ku\'r\'ca, pa bolje u Bosni gledati one olinjale rokere
tebi bih dao i sredinu palačinkeeee
Jeb0te ja očekivo Whitesnake kad sam klikno na vijest :D
kakvi su ovo bendovi???
Pregrst bh bendova, bosanac se nikad dozvat pameti.
ODRON!!!
cuj \"rock fesival\" a sve genocidni krmozderi vlasi i skutorijada!Ukljucujuci i one m.utave he.bene \"slovence\"!Strava
ja festivala i ...ca