Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da je sve stvar ukusa,..meni se jako dopada i ideja i nacin realizacije...Sve je potpuno novo i jedinstveno na ovim prostorima,tako da se i neke greske trebaju opravdati.Ziri je..sjajan,fantastican izbor muzicara iz raznih bransi,koji tacno shodno profesijama i daju misljenje.Sve u svemu..SVAKA CAST
@aaaa: Pa znas li klocu ko su uopste clanovi zirija? Malo pogledaj i raspitaj se, pa onda komentarisi. Inace show - nije vala nesto, mogli su puno bolje ono napraviti, a Tibor je stvarno dobro vrtio, zasluzeno je prosao!
jakog zirija u pm