Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuješ tišinu, taj zvuk? Prolazi vreme...
Strune sam po srcu štimo, odvoleo kog sam imo, bajke sabio u stih
Ma koga briga šta misli porodica, šta kažu fanovi! Bio si najveći ikada, i to ćeš i ostati.Bez tvojih pjesama ovom životu falilo bi dosta boje, i crne svakako, i ona je dosta vrijedila... A sve namakano u emocije, ljubav i šeretstvo kakvo se ne pamti. Stari moj, vidimo se u nekom drugom, sličnom cirkusu...
Zar je vec godina proletila. Odlaze ljudi. Arsen, Moke, Oli, Djordje. Od tih generacija ostao mi je samo Čola koga slušam. Drago mi je da sam bio ziv u doba dok su ovi stvarali muziku, jer licno, pretezno samo njih i slusam.
Brzo prođe godina.
Mudrovaće, Badavani… Kad me nema da se branim Da sam blizu… Ne bi im se dalo
Pocivaj u miru ljudino ❤
Zvaničan stav Crkve, odnosno sveštenika, a pričao sam sa njih nekoliko, je da na grob ne treba dolaziti i paliti sveću na pokojnikove rođendane, već na dan kada su nas napustili, jer je to njihov novi rođendan, dan kada su stupili u Carstvo Nebesko. Ne ulazim u to, niti u razloge zbog kojih Đoletova porodica radi to što radi jer me apsolutno niko ne može ubediti da je neko voleo Đoleta više od njih i da mu više nedostaje.
A nedostaje, baš. Pesme su tu, ali pomisao da njega više nema je kao nekakav kraj našeg detinjstva
Smarate sa Đokom