Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno i iskreno. Sejo legenda... 0:0 u Zenici ,2:2 u Lisabonu ...
Sula legenda
sta droge urade od normalnog covjeka! cak mu je i obim glave porastao u nekom neuobicajenom pravcu, mora da skrica komade glave kapom
@FuadaM19 Kao prvo, NE ZOVE se pise odvojeno. Malo gramatike, bandera pod hitno:)) Kad smo kod bandere, moj prijedlog nije bio da udaris glavurdom u istu da bi bio gluplji, dovoljni si glup i spreman si za RESET-upotrijebi Google za prijevod. Zbog takvih kao ti, potpuno nesposobnih da spoznaju svijet oko sebe, Sarajevo je imalo koncerte, sjedilo se po kafanama dok je istocna bosna gorila i plivala u krvi. rekao sam ti i zasto. Zato sto vas je masa koja ne moze da skonta, jednostavno ne moze da skonta stvari i svijet oko sebe. Pa gdje su ti bile te \"sarajlije\" kad je gorilo, gdje?? Naravno, otisli vani, razgulili na raport u Beograd, i Karajlic, Bregovic, Kusturica...Ovo nema nikakve veze sto se on zove Davor. Zenit se zove Zenit pa je bio dio svega toga, nesvjesno i naivno. Isto kao i ti nije bio sposoban da skonta da je tu kao ikebana. Dakle, ovo nisu gluposti vec dokazani fakti. Poslusaj Neleta sta sad govori!! I on je rodjeni sarajlija kao i Davor, pa sta! Spavaj dijete!!!
Zar se ovi seljaci jos javljaju...ccc.Jadna je ova nasa drzava sa svim ovim dijabolama.Slicni komentari su bili i kad je tema bio Djuro.Nema nam nade!Kad pljujete po jednim od najvecih patriota koje ova zemlja ima onda pomislim,tata...koja si ti budala,branio si ovu zemlju da bi se ovi seljacici mogli razmnozavati i siriti glupost.Niko nam nemoze pomoci!
Kao prvo,to je moja ulica i da nema je vise,poslijratna seljadija je to promjenila.Kao drugo musliman sam,bio sam u ratu i smijem se nasim ljudima i sam ih ismijavam,ne samo muslimanima nego svim seljacima a njih je puno,upravo jednom od njih i pisem.Samo nacionalisti u svemu i vide nacionalizam,Da se covjek nezove Davor,ti to ne bi smatrao nacionalizmom,ne bi to ni pomislio.Covjek je odrastao na Kosevu i inspirisan vidjenim pise pjesme iz prve ruke.Cuj plasirano iz beograda,kakav si ti glupan paranoicni.Zbog takvih nam je ova drzava u ku.rcu.A poslusat cu tvoj prijedlog,razvalit cu glavu od banderu da postan gluplji,tj.da se spustim na tvoj nivo pa da pricamo gluposti zajedno.
bike, ti si malo na stranputici, djeveojcice kojima mirise koza a i ibro dirka su ok, ne ismijavaju nikoga, a ima se pravo ismijavati islam, ono pomalo i tako te stvari, a ovaj tip je anonimus drogirani, sreca pa potrefi rez, on je mislio da je to neki vic, vjeruj ti meni
@Fuada M. 19 Kao prvo, te ulice Fuada Midzica koliko ja znam vise nema. A rodjeni sam Sarajlija za tvoju informaciju:) Trebaces mi samo potpisati tu potvrdu da me tjeras iz Sarajeva hahahah i to kad napises VELIKIM SLOVIMA onda to vazi duplo. E moje krmence glupo! Pa Davor i Nenad su se ismijavali sa islamom i muslimanima pod plastom novog primitivizma lansiranog naravno iz Beograda, nista tu sarajevskog nema. Pa poslusaj pjesme \"Djevojcice kojima mirise koza\" \"Ibro Dirka\" ...cisto izrugivanje...A takvi glupani i papci kao ti to nisu kontali vec su se cak i smijali. Smijali se sami sebi, svome jadu i neznanju. Kad prodjes pored prve bandere udari jako molim te, reset taj glupi mozak!!!
Vidim\"napredak\".Ovog puta si koristio prostoprosirenu recenicu,sto znaci da bi iduci put mogao da napises i cak dvije recenice!I nema psovki sto je fascinantno.Eh samo me zabrinjava sta si napisao i koliko je to konstruktivno.Za mene je Dodik jedan pametan igrac,koji vise steti\"svom narodu\"nego BiH.Ljudi u rs-u nemaju sta da jedu,al on ih\"nahrani\"kojekakvim obecavanjima,par puta spomene RS i par puta javno opsuje i za to uzima ogromne pare.Nema razloga za Dodikofobiju ako vec zelis o tome!?
Nemas ti veze sa odrednicom koju si uzeo za nadimak, a vidim da ti je Dodik trn u oku jesi li razamisljao da ides da se lijecis od Dodikofobije
@bike Sta laprdas,kakvo vrijeme,kakve sumnjive tekstove.Takve huskase kao sto si ti trba zgaziti nogama i ne dati da se razmnozavaju.Dosta je vise glupana i papaka kao sto si ti.MRS IZ SARAJEVA STOKO RETARDIRANA!
Za ovog iznad sto nabija na karinicu.Vidim rijecit si pravo,imas konstruktivne komentare,nesto nalik dodiku i njegovim psovkama.Pa daj da cujemo nesto inteligentno i od tebe,daj neki razlog navedi!Zasto Sejo nevalja?Covjek koji je u ratu bio u sarajevu,covjek koji je pod granatama snimao nadrealiste koji su bili jedino sto nas moze nasmijati u tim teskim danima.Covjek cije su pjesme genijalne.Covjek koji je veliki patriota i prava sarajevska raja,ona stara raja,ono malo sto je ostalo.I ONDA SE NADJE JEDAN SELJACIC KOJI JE NIKO I NISTA I KONTA JEDNOM\"RECENICOM\"POPLJUVATI COVJEKA KOJI JE PRAVA LEGENDA U ODNOSU NA GOV.NARE KAO STO SI TI I MNOGI DR.STO OVAKO SE.RU PREKO NETA!
I ovo je zesci supljator i folirant. Pisao je VRLO sumnjive tekstove dok mu je pajdas bio chetnick Jankovic-Nele sad prosipa tu neku pricu te ovo te ono uz odvratni, lazni i isforsirani osmijeh. Ovi koji ga nazivaju legendom, gogantom ili sta vec ne su glupani koji ne kontaju 2+2. Toliko i hvala, vrijeme ce pokazati, vec je u stvari dosta toga....
nabijem i tebe i ovog umjetnika na karinu
sreca je to obicna bila(nadrogiro se i cuo je glasove u glavi)
nasluti ga ovaj pakash
@Sarajevo-X \"Da li\" se piše odvojeno, toliko...