Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa će se početi yebavati na spotovima.
Dosadilo nakon pola minute gledanja.
još jedna furačka pjesmica za nezrele djevojčice
Kolonija je bila dobra grupa, imala je dobrih pjesama.
Tebi bi bolje pristajalo da \"opletes\" par vunenih carapa, nego da \"pletes\" komentare o \"pletenju\" komentara ili bilo cemu drugom.
čizus faking krajst. why oh why...
A Indira noge k\'o Pape.
Eyes Wide Shut ili mozda Shake It Out od Florence & The Machine (samo losija i golisavija verzija). Originalnosti ni traga.
Zasto nas urednici i vlasnici katolici zasipaju informacijama o smecu iz Hrvatske? Kad vec nema smeca iz Srbije (Cece, Seke, Dare) i iz Bosne (Dino, Selma) zasto je jednoj ovakvoj \"vijesti \" dato mjesto ovdje? Sekib Mujanovic je izmislio muziku za Coloniu!
...2 žene...2 para haltera...i ?
dno dna, prava srbijsnska cajka
FAP TIME!!!
NAPALJENI MUSKARCI,opletite komentare :)