Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jebes ti ovu nasu estradu kad je Sanel Maric Mara "sjajan umjetnik"! Nije ga stid prosit po internetu, on radi u HE, a gospodja Buba Mara u stranaca... I kakav je ovo shit ko uplati 30 eura ima organizovan rucak u polju kovilja?? U Podvelezju, da te poskok ujede...
pa kad je zivio iznad magistrale.. na asfaltu nema kovilja... ccccc pa punac mu je jedan od direktora u EP, zaposlio njega na odrzavanju u HE Salakovac plata preko milje i trazi pomoc!!!!!
trazi sadaku od nas. Naucio dzabaluka u zivotu pa hoce jos....ima 40+ godina i ovako prosi po internetu..a puno raje u mostaru nema ni za germe....sviraj pa zaradi BRATO.
Golema familija