Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OTISAO KAO I DAVORIN, DELIBASIC ....DANASNJE LIJABA NA VLASTI IH SE NE SJECAJU I NE SPOMINJU JER SU BILI GRADSKA RAJA ZA RAZLIKU OD DANASNJIH PAPAKA KOJI SU DOSLI IZ VUKOJEBINA ....A POSEBONO STO NE VOLE JER SU ONI VOLILI POPITI KOJU STO SE NOVOPECENIM MUSLIMANIMA NE SVIDJA
Upravo. Sreca tih novopecenoh balijandera je sve manje i manje, oni su mi gori od Dodikovaca i Covicevaca zajedno .
Alkosi bili,sva trojica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas gledam na yt snimke naseg Moketa i Tome Zdravkovica. Snimci su u vlasnistvu bhrt, a nisu digitalizirani i restaurirani. ZALOSNO. Tokom zivota upoznao sam razne ljude, tako je jedan izjavio "Kemo i nije neka licnost jer nije ukopan po muslimanskim obicajima", drugi se pak hvalio kako nikad nije procitao niti jednu lektiru ili neku knjigu, iako je inzenjer. Nema u ovoj drzavi vise kulture, ustvari ima, ali jako malo. Pocivaj u miru Kemale, legendo nasa.
Ostavio si Nam u amanet muzičko blago, hvala ti Kemo!
Najgluplji opis na klix.ba ikad. MEDITERANSKI SARAJLIJA 😂😂😂😂😂 Svako jutro isplovljavo na Miljacku i lovio srdele 😂😂
Kockar i pijanac, a vama legendarni hehhe
Jedan jedini neponovljivi Moke😟😟😟😟
I mediteranski Sarajlija nista gluplje nisam cuo odavno. Rahmet mu dusi.
96 god. su mene i ekipu docakali Kemo i Davorin u Sarajevu,jos uvijek je trebala propusnica za policijski sat.Sta reći,veliki ljudi duše Sarajeva.
Ova prva “Pismo prijatelju” je nesto posebno, spot prepun legendi a o pjesmi da ne pricamo...
Sarajevska legenda
ni za dzenaze se nije skupilo moj Kemo...
Jedan od najvecih svih vremena. Legenda, ponos, svaki dan makar jednu pjesmu pustim njegovu.. Neka ti je laka Bosanska zemlja.. Legende nikad ne umiru..
Njegova pjesma - Moja posljednja i prva ljubavi- u klapskoj izvedbi, nešto savršeno.
glas, tekstovi, muzika a ponajviše srce i duša... Teško naći riječi koje bi i približno mogle opisati tu ljudsku i muzičku gromadu... KEMO
otisao je u vjecna lovista kod Manitua