Muzika
0

Prijavite se na Jaeger Music Night 2013

Klix.ba
Nakon četiri izdanja Jaeger Music Nighta, Jaegermeisterov program podrške bh. muzičkoj sceni nastavlja se i ove godine. Veliko finale programa Jaeger Music Night 2012 održano je 30. novembra 2012. godine u Cinemas Clubu u Sarajevu, kada je pobjednicima Jaeger Music Nighta 2012, po izboru publike, proglašen bend Karma Guru.

Pozivaju se svi bh. rock and roll demo bendovi da se prijave za učešće u petom izdanju Programa Jaeger Music Night 2013 i tako dobiju priliku za afirmaciju na bh. muzičkoj sceni, poput prethodnih pobjednika Jaeger Music Nighta, bh. bendova Berette, Siledžije, Polaroid Trip i Karma Guru.

Pobjednički bend Jaeger Music Nighta 2013 bit će nagrađen snimanjem i izdavanjem svog prvog albuma, dok je za drugoplasirani i trećeplasirani bend obezbijeđena vrijedna nagrada u vidu muzičke opreme.

Konkurs za učešće u Programu Jaeger Music Night 2013. otvoren je do 31. maja 2013. godine, a u Programu mogu učestvovati isključivo bendovi čiji su članovi punoljetni državljani Bosne i Hercegovine.

Prijave trebaju sadržavati kratki opis grupe, kopije ličnih dokumenata svih članova na kojima se jasno vidi datum rođenja, kontakt telefon predstavnika benda i snimak (ili YouTube link) najmanje jedne neobjavljene autorske pjesme. Prijave se mogu poslati putem e-maila na adresu [email protected], putem Facebooka ili poštom, u koverti sa čitkom napomenom “Prijava u Program Jaeger Music Night”, na adresu G3 Spirits d.o.o., Trnska cesta 169, 88 220 Široki Brijeg, BiH.

Pristigle prijave ocijenit će žiri sastavljen od predstavnika bh. muzičke industrije i zastupnika Jaegermeistera za BiH. Kao i u prošlim izdanjima programa Jaeger Music Night, učesnici će se publici predstaviti na plaćenim nastupima koji će u sklopu programa Jaeger Music Night biti održani širom BiH i na kojima će se, u svojevrsnim muzičkim duelima, takmičiti sa drugim izabranim bendovima.

Sve informacije možete pronaći na www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici.