Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umiru polako i moji idoli , a stvar je besmrtna \" Nove godine\"
pocivaj u miru - bio je jak vokalista...ne najbolji ali imao je unikatnu boju glasa..po tome ce vazda ostati upamcen..eto par pozitivnih rijeci o pokojniku prije nego sto dodju kompleksasi i pljuvaci koju su vec ispljuvali Amy ne stedeci pogrdbe rijeci na njen racun.. Amy I dELCA POCIVAJTE U MIRU..i da dodam Sabane, Jasare, Mitre i Ljuba - nemojte da brinete i da vas potrese ovo jeri smrt zaobilazi narodnjake jer mu se gade :)..Bog ima drugih planova za njih jer ionako su oni dio ovozemaljske sarade..odlicno su se ukopili u ovaj sivi ambijent...
E otisao je covjek uz cije smo pjesme rasli. R.i.P Delca iz Sarajeva
zao mi je
haha U PRAVU SI, ma sta zna telad ko je bio delca i zbog toga zaobilaze clanak..On im je bio nepoznat pojam i sa tim nebitan faktor, ali ko ih sisa, nisu vrijedni pomena...Vazno je da su covjeka ostavili da pociva u miru..( ali ko da gledam da ce tek sada rasuti sa paljbom, ko za inat :) )
R.I.P / SARAJEVO
Zaspao je još jedan dio Beograda.
R.I.P.
Bio sam klinac u doba Novih Godina, ali mi se sviđalo što sam U skripcu.....sad mi ni Nove Godine nisu više tako drage mada nisam više U Skripcu......Delča...ostavio si dobru muziku iza sebe......it is all what matters my friend....počivaj u miru nebeskom.
E, da. Polako i generacije iz šezdesetih odlaze. Kako vrijeme brzo prolazi,Bože mili. Počivaj u miru Milane.
Sta reci, sta reci....cetvrti sam.
ova je isto dobra: http://www.youtube.com/watch?v=Iy1miTg9sgU
Uvijek cemo ga se sjecati... Pocivaj u miru..