Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doviđenja, majstore. Hvala ti.
Loša jednom prilikom na tv: Hodam Ljubljanom, staje neki stari šareni wv transporter, a iz njega izlazi Brecelj. "Gospodine Brecelj, vi ste meni idol, radi vas sam se počeo baviti muzikom", a Brecelj: "Bježi mali u p.m.".
Počivaj u miru majstore
Zbogom legendo, i vidimo se! R.I.P.
R.I.P.
Marko Brecelj legenda...1989 u Kopru na glavnom trgu gudi Marshall sa 50 watt-a uz komandu akordima umjetnika. Onda pauza, svi u publici djabnog koncerta dobiju na poklon kondom od barbe Marka. Naziv koncerta "borba protiv aids-a".
R.I.P. Marko....nisam toliko star ali znam da je marko i Buldožer jedan od utemeljitelja pop-rock škole u bivšoj YU...
Marko je poseban bio. Legenda. Počivao u miru
Zbogom stari lafe.
Odlazi nam raja
A i mi lagano
Rip legendo
“haben sie zimmer frei” davne 83-84 u domu mladih,a onad ide “odmah kazi da” itd. RIP Marko.
Bio.
RIP legendo. I ti ode kod Ljube trovača.
Sad ce komentari -RIP legendo, sve najbolje je iz Sarajeva itd ... a da malo koji klixovac ima plocu Buldozera , da je opce znao kako se zove vodja benda a bas nikako da je bio rodjen u Sarajevu.