|

Preminuo Karlo Jurčević koji je otpjevao nezaboravni hit "Daj mi vina"

Preminuo Karlo Jurčević koji je otpjevao nezaboravni hit "Daj mi vina"
22
Klix.ba
11.5.2019. u 11:11
15
komentara
22

dijeljenja
Preminuo Karlo Jurčević koji je otpjevao nezaboravni hit "Daj mi vina"
Pjevač Karlo Jurčević, koji se devedesetih proslavio pjesmom "Daj mi vina" preminuo je u petak u splitskoj bolnici, a navodno je uzrok smrti ciroza jetre, prenose hrvatski mediji.
Pjesmu je snimio sa grupom Dar Mar, a koja je bila veliki hit u čitavom regionu. Nakon raspada grupe ovaj splitski pjevač započeo je solo karijeru, ali je ubrzo napustio scenu, zbog smrti i majke i sestrinih zdravstvenih problema.

Odao se alkoholu, a jedno vreme bio je i vlasnik jednog kafića u Splitu.

Vijest o njegovoj smrti za hrvatski portal 100posto.hr potvrdila je njegova prijateljica, tamošnja voditeljica i pjevačica Đana Apostolski.

"U šoku sam cijeli dan. Bio je dobar čovjek i veliki talenat, ali otišao je pogrešnim putem. Nije uspio u onome što je htio. Cijelo vrijeme bio je sam, a prije dvije godine umrla mu je sestra. Zatvorio se u sebe i odao se alkoholu. Sad mi je žao što sam mu se rijetko javljala. On bi uvijek nazvao i pitao kako sam, kako su svi, a danas svi tako užurbano živimo, uvijek bih rekla da ću mu se javiti. I sad mu se više nikad nećemo moći javiti", ispričala je ona kroz suze.

Karlo je prije četiri godine bio u vezi s Fani Čapalijom, bivšom hrvatskom misicom, ali ta veza nije dugo trajala.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...