Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvodna špica za utakmice Serie A na Pink BH, koliko sam ovu pjesmu tražio prije, eeeh...
ovo je birvaktile bio hit godine u mjesnoj zajednici podhrastovi
@gooUser1579914940 Komentar tipičan za seljačinu koji nema pojma.... Žao mi je Raffalle, ali mi je seljačino više žao tebe. Razlozi za žaljenje su dijametralno suprotni!
2000-e,PINK TV,Serie A i čuvena pjesma aaaa aaaa
Ja samo slušam Kemala Malovčića, Jašara Ahmedovskog, Elmu Sinanović ja ne znam za ove anonimuse
Nikad nisi čuo za Karu 👌👇
Čuj čuo, ja i moj jaran stalno karamo materijale
Nikad čuo ni za pjesmu ni pjevačicu a da sad će me popljuvati kako nisam moderan ovi što žive u prošlosti i boluju što tog vremena više nema halalite neću više nikad.
Ma hajd, neka si ti upisao komentar!
gooUser Pa sto posto,"đe ba ovo ne znaš,papane jedan do'šo mi iz sandžaka ovdje u mahalu,ništa izmislite vremeplov kakav pa se vratite jedno 50 godina nazad i ne vraćajte se"
Nikad čuo
sta ce sad best voice bez ove babe
Top Gol - Serie A - Baho
Pink
RIP