Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan mali zeko, sto potok trazi svud gdje je kud je nestao...". doba naivnosti je bestragom proslo..
*nevinosti
A Zeko i potočić?
Vrlo je važno da mladi ljudi znaju da se Bosna i Hercegovina sastoji od tri naroda i dva entiteta te da samo Srbi u Republici Srpskoj uživaju sva prava te da samo podjela Federacije BiH na dva dijela može omogućiti da Bošnjaci u svom, a Hrvati u svom entitetu uživaju sva prava zagarantovana Ustavom BiH i da se samo na taj način može omogućiti legalno i legitimno predstavljanje svakog od konstitutivnih naroda u Bosni i Hercegovini.
Generacijama, koje ne pamte to crno doba komunizma, taj period najtežih patnji našeg naroda predstavlja se kao doba prosperiteta te bratstva i jedinstva pa se ne trebamo iznenaditi kada sutra neko podrži neku novu Jugoslaviju zasnovanu na sličnim principima.
....osuđivao na dugogodišnje kazne zatvora uz prisilni rad i gubitak i ono malo ljudskih i građanskih sloboda osobe zbog neslaganja sa politikom tadašnjeg režima i tomu slično.
Dakle, radilo se o nedemokratskom režimu, sa doživotnim predsjednikom, korumpiranim političarima, režimu koji je kršio i poticao kršenje ljudskih prava i osnovnih sloboda, uveo verbalni delikt kao kazneno djelo, osuđivao na smrt i pogubljivao osobe bez suđenja i to zbog pripadnosti vojnim formacijama međunarodno priznate Kraljevine Jugoslavije ili Nezavisne Države Hrvatske...
Smatram da objavljivanje vijesti vezanih za osobe koje su učestvovale u propagandi režima tokom najcrnjih dana komunističke diktature nije moralno. Ako se već mora objaviti vijest o nekoj osobi koja je bila u službi tadašnjeg režima, bilo bi dobro kada bi se na kraju članka postavio tekst, boldiran i u pravokutniku sa debelim crnim linijama, u kojem bi se naveo broj nevino ubijenih i mučenih osoba tokom 40 godina najcrnje komunističke diktature.
@hanaa28 sad vidim sto bjezim iz bih. Hvala jos jednom.
Denex- Trofrtaljka je UVELA FOLK - EROTIKU U JUGOSLAVIJU, bljak.
I Severina je pjevala o Travi zelenoj pa je snimila pornic pa sada glumi uglednu damu. To su generacije koje su 1990tih i 2000tih odrastale znale. Nekada je sa Vanom, Mineom, Niveom, pjevala gluposti za vrtica i predskolski uzrast, pa snimala pornice, pa sad je kao velika regionalna zvijezda
Pa joj dođe Severina? Je li joj nana?
@vjernik O čemu ti baljezgaš
I Mica Trofrtaljka je juče preminula. :(