Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo fanovi, ovo je ona pevaljka što je cvrkutala hot stuff....eto barem da znate koga RIP-ate p.i.z.d.a vam m.a.t.e.rina lažno urbana, lijepo se provedite na Lončareviću večeras ;)
Pocivala u miru i laka joj zemlja :(
Sta nas briga nama ostaje citav grand da uzivamo u prvoklasnoj muzici :) :) :) sala naravno R.I.P
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b_TbMUtQeM0
RIP Donna! @agent top komentar! haha, nek si rek\'o! sarajevo ima ispit 26.maja kada nastupaju majke i ostali u zetri! da vidimo da li kvalitet prolazi u ovoj bosni. ako ne bude puno na outcast festu, loncarevici ce da nastave ispiranje mozga svojim seljackim pjesmuljcima OUTCASTfest 26.maj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://apps.facebook.com/172477336212238/votes/vote/1029 bayern celzi..dvije karte za finale sampionlige na poklon
opleti buraz po turbo fulko ja te molim :D
sve je laz osim smrti....
tamam je počnem slušat kad ono R.I.P, uskoro počinjem slušati i JK :D
:(:(:(