Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadna Evropa je disciplinu lokdauna odrzavala I davanjem love stanovnicima a Balkanci ne moraju prat ruke nakon jela, nek peru radi virusa. Politicka medicina pere ruke kroz sugestije medicinarima. Za bilo sta od tog, lavor potreban.
Ne moram ni dokucit znacenje lavora. Postavljeno nam je da dokucimo nesto po svom, nesto sto nam je potrebno u zivotu politickog tumacenja medicine. Krasna ideja. Bravo za Srbiju.
Ruslana ili kako li..sjajna bjese ukrajinska pjesma tad. A sad pobjeda politicka a ne muzicka. Drago mi je sto se lavor umijesao u evropske medicinske zvuke.
Živjela Narodno Oslobodilačka Vojska Ukrajine! Šta uradi bijedni Putin? Da čitav svijet zamrzi Ruse i Rusiju radi njegovih bolesnih ideja i ambicija!
Slava ukraini smrt fasistickim pijanim putinovcima
Procitah juce da u Ukrajinu prosle sedmice uvezeno 80.000 automobila posto su ukinuli carine,a mi ih zalimo😂
Ja i???
Evo ih Vučićevi is prrdci ,Ukrajina uvezla auta pa ih treba pobiti?! Iste fore koje ovdje prosipate, Bakir je lopov pa Bošnjake zbog toga treba pobi ti i praviti Veliku Srbiju ?!?!?!?!?