Fanovi obradovani
54

Pravi ljetni hit: Emina Jahović predstavila spot za novu pjesmu "Eksploziv"

S.H.P.
Dugoočekivani spot i pjesma "Eksploziv" Emine Jahović, koju je otpjevala s Gazda Pajom, napokon su ugledali svjetlost dana. Nova pjesma predstavlja potpuno novi muzički izričaj Emine Jahović.

Muziku za tekst i aranžman napisao je makedonski kompozitor Darko Dimitrov, a za tekst su bili zaduženi Emina Jahović i Gazda Paja.

Inače, Emina osim što piše tekstove za sebe piše i pjesme svojim kolegama. Tako je napisala pjesme za Jelenu Tomašević ("Vertigo"), Sergeja Ćetkovića ("Moj svijet"), Željka Joksimovića ("Znam"), a nedavno je napisala i prelijepu emotivnu baladu "Proljeće" za svoju kolegicu iz Hrvatske Jelenu Rozgu.

"Pjesma je potpuno jedan drugi stil i zaokret u mojoj karijeri, koji sam počela objavom pjesme 'Prsten'. Gazda Paja je odličan mladi muzičar koji je interesantan i veoma taletovan i vjerujem da će se i ova pjesma dopasti mojoj publici", rekla je Emina Jahović u intervjuu za Klix.ba u aprilu.

Publika je, sudeći prema komentarima na YouTubeu, oduševljena Emininom novom pjesmom. Prema mišljenju fanova spot je svjetski urađen te vjeruju da će pjesma biti veliki hit.