Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li za 50KM? Piva 5 KM, sok 5KM... ni vodu se ne ispalti popiti... Sve ostalo je super, od organizacije, DJ-eva, lokacija ... al fakat pretjerujete sa cijenama a furate se na neki underground. Ovo je partija za mamine sinove i tatine cerkice!
@MrBig jeb. Eš fukare.
Ja i batre 80 keka, mozemo na more za te pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fino, nesto i za narkomancine
rofl, u beogradu za 20 eura možeš cijeli vikend po partijama hodat, a u sarajevu zenicanin, banjalucanin i onaj treci s Pala hoce milion za noć. pa nešto se tu i boga pita :D
i ovo nijemac? Ako je ovo nijemac ja sam Asanž........ :(
skupo brate, dok se zavrsi roba dok vode uzmes pa ne mozes proc ispod 150
Ljudi samo derite,podrska pici i dalje, samo sa Bliskog Istoka ovaj put xD . Dixon je bio fantazija
ovajisti damir niksic
Ja pornicara nakog iz 80tih bošva pravi.. Sve bih dao samo da vrate Trance iz 90-te i par stvari techna.. Pa od 2004 na desnu ruku mogu nabrojat sta valja..sad samo nesto izmisljaju nake bitove jebu majku sami sebi..
a ja se prepadoh da nije opet Damir Nikšić počeo nešto da pametuje
TIpični plavokosi plavooki Nijemac. Vako ćemo nakon navale arapa u Sarajevo i mi otprilike izgledadati i MOĆI NASTUPATI SAMO NA HUMU ! obzirom da je sve Centru Bakirova strateška imovina !
ja ovog ko da sam vidio u domu za vjesanje
Uuuuu pa ima da lete kad se nabobaju.
Cuj party do 22:00,hahahahahaa majko mila Pa meni dijete u 10 izlazi sada
Brate sasvim ok je to jer počinje u 12 Većina svjetskih muzičkih festivala ti je tako, ne svi ali većina.
pa dobro, to je oficijelno do 22h... poslije ide smrkacka afterijada jedno tri dana pa valja i losirati kod babe u ofisu od ponedjeljka... tesko je u FGR-ovca...
nikad čuo za ovog kvazidjea
40 KM ulaz + 15 KM +15 KM +15 KM +10 KM +10 KM + bar cener za piće...