Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juče pobacah skule. Ko da gledam 3 ploće trubača iz Jajca sam hekno u smeće.
*ploče :)
mog'o bi ja loma do podruma...
E ako je tako ,onda ima da uzmem lovu.
Moj stari ima kolekciju tih ploca, bas sto Gile kazes odo do podruma, tako sam i ja jedan dan, nasao sve rock-a sto sam imao, i lagano otisao u bajkerski klub u Zenici. Neke sam prodao po 3-4-5 km, a jednu sam plocu prodao 200 km jednom gitaristi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma i nisu bile nesto te ploce, nekvalitetan zvuk, glomazne, mali kapacitet.... Moderna tehnologija je 1000 puta bolja, ali eto razmijem te pojedine nostalgicare koje privlaci da jos uvijek sakupljaju ploce