Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce im Štula ebat znanje!!!
Štulić je ipak bio u pravu.
Bilo je i vrijeme.
Džoni like this
Meni je Croatia Records najviše degutantan jer od 1990-ih naovamo stvara i promovira kulturne nakaze i lešinare tipa Amira Medunjanin, itd. Pa im daje prava, sređuje Porine, festivale i nagrade na pjesmama pokojnika. Otišlo je sve u pm.
Pozdravlja ih Štulić sa pjesmom Fa fa la si mi ti fala ti
Odrat će ih Džoni k'o kozu. Ništa, valja sad master kopije ploča s papinim govorima iz 1994. na aukciju.
sjo,šta je hrvatskog parazitizma a nemogu još okrečit šta im je tito napravio
Hrvatski muzicar Branimir Stulic ??? 😶😷🙄🤔🤔🤔🤔🤔
https://youtu.be/jTEbF9QsffM
Brane, ubaci me u testament...ili bar popij kafu samnom!
Sad neka presudi da Đoniju vrate milijardu kuna i pravda potpuna
Dino Merlin vec 30-40 godina prepjevava tudje pjesme, i nitko ga nit za marku, nit za kunu, nit za euro nije pitao. Eto gdje se nalazi BiH. Hrvatska je za BiH, svjetlosnim godinama ispred. To samo islamski Srbi ne zele priznat.
Da je neka druga diskografska kuća bila bi vijest kao bilo koja druga ali ima riječ Croatia u sebi pa je kliks mora staviti na svoju naslovnicu. Bolje bi bilo da ispitate kako se novac od droge i prostitucije pere preko Jaline i Bubine (SDA) Imperija produkcije. To je novinarstvo.
Amebo, da se kojim slucajem zove kamerun records stavili bi tako, sta se pravis blesav, mozes ostat takav nedo Bog
Croatia Records je samo parazit na lešu Jugotona. A koliko je Jugoton valjao, pokazuje činjenica da još dan danas hrani istog.
Ovo klix mora da ispuni današnju ``hrvatsku`` kvotu u naslovima ... Klix brise komentare o Vukanu i Enisu .... nesto skroz novo ovdje.