Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke i za svirku i za tekst, ideja za 10...Al bih volio cuti verziju sa orkestrom, bila bi pun pogodak, cak bi ta mogla na eurosong :)))
@Pretobom0 De musliman, samo mi onu zadnju pojasni ? Ispade zena kriva sto je umrla i sto je valjala dok je bila ziva ? Da nije kakva greska ?
@Pretobom0 Procitaj ti, ako je zena umrla, a muz bio zadovoljan, valjda ide u Dzennet ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... Volim ovaj nas sarkazam!
Popularnija od 'orginala'...
Stvarno lijepo, Ocekivao sam neku nekulturnu budalastinu, a ono bas onako super zvuci. Bolje nego pjesma ovog dvojca+..
Odmah vratiti "ratnike" kući i naplatiti im sve dosadašnje troškove ! Valjda bar njima možemo dohakati , ako ne možemo političarima
Ovo treba poslati...........
kralj! placem
ova me raskučila aahahhahaahahhahaha svaka ti dala majstore
ovu za eura
Ja sam mislila da su ovi stari, dobri gradski primjerci izumrli, da se sve proseljačilo i da nema više raje za gitaru i dernek pred haustorom. Paša, svaka čast.
znaci mladicu svaka cast... ali svaka cast!!!!
bezze
"Oko mene sve je bijelo, čak i sivi zidovi..."
Jel ovo Don Almir napisao čim se kući vratio? Drži ga još inspiracija... Jala Brat po bolničkim hodnicima ko da je Sestra Jala... ccc... komedija
Ma nista ne reci da nisu i namjerno sve izrezirali, cisto zbog promocije. Pa makar i negativne, jer takvu je lakse dobit. Samo nek se prica. Definitivno se radi o ljudima koji su na to spremni. Djeluje jako dobro izrezirano sve.
Ne kazem da se nije desilo. I pornic sa Severinom se desio, pa je opet bio plasiran od strane nje same.
hahahahhahahahahah game over gasii portal hahahahhahahahahah
Ja brata!! Svaka ti čast kralju! :D