Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je meni ova Naida prelijepa, nije normalno, o glasu da ne pricam...
@TripIeB Ova prikaza? Bojim se da ju je lik pobrkao sa prethodnom pjevačicom grupe. A ako nije, onda mu je poimanje ljepote krajnje interesantno.
Eh ovo je pjesma a ne neki tamo pit bul i ostali!
cudo nema opaski komunajara i tzv. ostalih, otkad se to kaze i govori KAHVA!
moglo je to bolje
Kahvuu mi draga ispeci op LALLLALALALA
Nema Leile i nije to to.Nema šmeka...
jako lijepo,mehko, pitko i opustajuce. preslusao sam do kraja i opet cu
@sanjo87 ja nisan preslusala nijednom :(
Džabe vam je sve, što se mene tiče prnuli ste u šišu otkako vas je Leila Ćatić napustila.
Ja sam poslušo samo ovu reklamnu numeru od Pežoa do kraja..ostalo nisam slušo nema potrebe stvarno..ili smislite nešto novo ili prestanite sa obradama do besvijesti..
Kahhva kahhva kahhva pitaj dedu u čaršiji Ti-to vas kom.un./balijski čaršijski oko pola noći uz kavu!
Kako izgovaras Hrvatska?Da nije Rvatska mozda?
Bjutiful
Zadnje kulturno blago koje nam je ostalo skrnave kojekakvi kvazi pjevači. Pjevajte je u njenom izvornom obliku ili nikako. Manite se obrada.
@federalac2000c pink spominjati u istoj rečenici sa sevdahom glupost. Divanhana mozda jeste kvalitetna grupa ali ne za sevdah.