Prvi single s BHOP Mixtapea Vol. 6
0
Poslušajte pjesmu "Evo me" mostarskog repera Mayera
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemate pojma ko je mayer, ne znate covjeka i sta je proso :) covjek koji u pjesmi ima vise lirike nego neka cajka u citavom albumu. lik koji sa jednom pjesmo opise citavo stanje u drzavi i sire. uz njegove pjesme sam odrasto, brze sazrio. zavolio nesto,presto mrziti nesto. uz cajke ne mozes da sazrijes ;) mayer je ljudska velicina! :)
Gdje se ima kupiti ovaj dragulj od CD-a ?
majer ne brukaj se, tektovi su ti dosadni i njesra su, poslusajte sta je pravi rep iz Užica od Denira, e to je rep i to su tekstovi, nije mu niko ravan, slušajte i učite. http://www.youtube.com/watch?v=PBr5Wwv_VTk repera je mnogo a jedan je deniro :)
ebo ti Deniro majku FUJ!
NABIJEM NA KU*AC I MAJERA I SVE NJEGOVE VJERNE OBOŽAVATELJE, I OVE GORE ŠTO GA HVALE! SISAJTE GA PEDERAŠI! POLIŽETE MI MOŠNICE, A ONDA SLOBODNO DISLAJKUJTE KU*VE!!!
Pa kako Mayer liriku ima, pa to je nevjerovatno. Covjek je umjetnik, najbolji Bosanksi reper, a jedan od najboljih na balkanu. Poslusajte pjesme: Dok ne nestanes, Svjetlo Dana, Boje, Ko me trazi pa tek onda mozemo pricat.
pazi wanna be repercica sto pljuju po Mayeru...kad neko od vas napise upola dobar text ko on onda se javite mishevi do tada hejtujte i ostanite fejk jer samo to mozete i jeste
NABIJEM NA KU*AC I MAJERA I SVE NJEGOVE VJERNE OBOŽAVATELJE, I OVE GORE ŠTO GA HVALE! SISAJTE GA PEDERAŠI! POLIŽETE MI MOŠNICE, A ONDA SLOBODNO DISLAJKUJTE KU*VE!!!
@ mouse Jeli proso ili prosAO? meni su antipaticni a i pjesma ne dira...pa makar da je prosao i Somaliju!
buhaha, katastrofa, kakav je ovo prelosi vokal?! a matrica odron... ovako se mc-a decki - http://www.youtube.com/watch?v=UpDDPrSJqPw - i znate kako kazu, \"dont quit your day job\";-)
Klix kompleksaši, ovom čovjeku možete samo đonove lizat\'. Maya, legendo!
Da, jer ljudi inače slušaju ili njega ili cajke. Hyperbole much? Uostalom, izgleda da je danas umjetnik svako ko udari par beatova, malo teksta čisto da ima razloga da otvara usta, ubaci koju psovku (u slučaju stranaca koju masnu guzaru) i tadaaaa, eto pjesme i eto umjetnika.
cajka ima fonasi , zajebi liriku
koja je koncentracija papaka cudi me sto nema i vise pljuvanja... seljacine samo trebate znati da je mayer veliki umjetnik, trebate poslusati par pjesama i bit ce vam dovoljno da shvatite da je za vasu karleusu mayer nebo kao i kompletna ekipa legendarnih sova sto se tice ove stvari.. nista posebno
Super matrica!
Ovi reperi uzmu tudju istrumentali i recituju gluposti preko nje.To može i moj mrtvi deda.
mayer otac,ima strasne pijesme, poput; pa se vidimo,grad sunca,boje,dok ne nestanes,vidi me,ne tolerisem itd itd, ima dosta dobri dueta,strasni pijevac,i ova pijesme mu je vrh,svaka cast mayer samo tako nastavi...pozz