Drugačiji ritam
954

Poslušajte novu pjesmu "Šteta zar ne" mladog bh. pjevača Adija Šošea

A. B.
Adi Šoše
Adi Šoše
Nakon što je publika odlično prihvatila singl "Nije lako biti ja", mladi bh. pjevač Adi Šoše vrijedno je radio pa je tako objavio novu pjesmu "Šteta, zar ne" za koju je snimio i videospot koji je večeras premijerno prikazan na YouTubeu.

Riječ je o prvoj pjesmi bržeg ritma i modernijeg zvuka koju je Šoše snimio, a njegov autentičan glas se savršeno uklopio u melodiju. Kako nam je kazao, iako je riječ o promjeni, ovo je bila pjesma u čijem je snimanju dosad najviše uživao.

"Mislim da je razlog toga što je ovo prva pjesma koju sam snimio da nije balada. Poželio sam promjenu iskreno, poželio sam brzi tempo jer sam htio pokazati I sebi i drugima da se snalazim i u drugim muzičkim stilovima. Balade će naravno ostati dio mene i uvijek ću ih sa zadovoljstvom pjevati, ali smatram da su promjene dobar put za izvođača jer znače izlazak iz zone komfora, a samo tako možemo ostvariti progres. Nadam se da će se ova promjena svidjeti publici", kazao je Šoše.

Muziku i tekst ove pjesme potpisuje bh. muzički producent i kompozitor Amil Lojo, a za video, koji je također novitet kada je riječ o ovom mladom pjevaču, je bio zadužen Vedad Jašarević.

"S Adijem ne možete nikako pogriješiti. On šta god otpjeva, zvuči fantastično. Zaista uživam radeći na njegovim novim pjesmama", rekao je Lojo koji je ujedno i producent albuma na kojem rade već neko vrijeme.

Adi Šoše je mladi bh. pjevač koji je postao regionalno poznat po svom učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ovaj skromni Mostarac polako, ali sigurno osvaja publiku svojim raskošnim talentom. U nastavku poslušajte kako zvučni njegova nova pjesma "Šteta zar ne".