Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta je zalosnije, ovi sto pjevaju ili ovi sto slusaju ovo.
Ja fakat ne kontam šta fali ako neko ovo sluša. Evo meni se npr. ne sviđa pjesma al neću 100% nekog vrijeđati zbog toga, a pogotovo ne jer sam zatucan i ograničen poput tebe i tebi sličnih koji pljuju sve što je novo i plaćeno.
Ne znam jesam li zaostao al je pjesma preglupa kao i furka ova citava.... Halalite 😔
je li ovo musko ili zensko?
Мушкобањаста и ружна курветина.
Dotična je parirala paradom ponosa u Los Angelesu i lezba je. Širi među populacijom pogrešne moralne vrijednosti. Trash muzika, tekstovi koji kriju znacenja o drogama, prostituciji, đavolska rabota. Ne znam kome ova narkomanka moze biti zanimljiva.
OMG niđe veze...
cime se bavu ovi ljudi...
raf camora propo
šta je ovo sunce ti žarko ljubim????????????
Gluho i ćoravo bilo
https://www.youtube.com/watch?v=QWtCLZM6Bb4
Svi se nešto žale na ove današnje pjevače sa balkana ako pogledate realno u čitavom svijetu nove generacije pjevača su iste i isti način od amera Lil Pump pa nadalje i treba se pomiriti sa tim.
Idiotizam bez granica
Gluho bilo
Ne kontam ove kandze na rukama.
100% tebra, benga i lanac lafo znalac ko los kriminalac kad padne na minimalac, rastafarijanac pravi bosanac samo laka para nece radit ko tegljanac, dobre cupi da ga prate malo vamo malo tamo i ostalo znate... Eto ove nazovi muzike... 😂😂
Nisam hejter nego ne valja.